Gezin

GEZIN

Zwangerschap


Jouw bolle buik, samen met je partner. Het einde van de zwangerschap is in zicht. Tijd nemen en maken om toch nog even op de foto te gaan en herinneringen vast te leggen om ze later te laten zien aan je kleintje of gewoon om te gebruiken in het album van je kindje. 

Eerste beeld


Het gebeurt niet vaak in België maar de mogelijkheid bestaat wel om mee in de verloskamer het allereerste beeld vast te leggen van dat kleine wonder. Vraag best toestemming aan jouw gynaecoloog. Ook hier kan je later een traantje wegpinken  bij dat mooie moment.

Kleine wondertjes


Jouw eerste fotoshoot. Puur in zijn of haar eenvoud en samen met mama of papa. Ook je eerste knuffel moet er aan geloven om mee op de foto te gaan. Deze schatjes verschenen reeds voor de lens en wat een topmodellen waren dit. Heerlijk om het jonge leven vast te leggen.

Lentefeest - Communie


Jonge helden zetten ook belangrijke stappen in hun leven. Ze zijn super trots als ze in het middelpunt van de belangstelling staan en ze worden bovendien voor, tijdens en na de shoot, op en top in de watten gelegd. Achteraf krijgen ze ook een "stoefboekje" waar ze alvast de familie erg blij mee kunnen maken.

Trouwen


DE grote dag voor jullie als koppel. We doen vooraf altijd een verlovingsshoot om mekaar beter te leren kennen. Zo zijn we op jullie trouwdag geen vreemden meer voor mekaar. Mooie locaties, fijne mensen om je heen en heel veel herinneringen voor later.

Familie


Samen knotsgekke, plechtige of emotionele momenten beleven. Op stap of in een studio, we maken de leukste beelden om later van te genieten. Beleef samen met jouw kids, familie of vrienden een heerlijk moment. Achteraf kan je napraten en genieten van al dat moois.